Σχετικά με εμάς

Πωλήσεις

Service

Εγκατάσταση

Τί ακριβώς κάνουμε;

Το Wishbox.gr αποτελεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με κύρια δραστηριότητα του την μεταπώληση προϊόντων τεχνολογίας μέσω διαδικτύου όπως και διαφόρων περιφερειακών και αξεσουάρ αυτών. Επίσης εκτός των πωλήσεων υλικών αγαθών το Wishbox.gr μπορεί να προσφέρει στους πελάτες του υπηρεσίες όπως είναι η εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας  καθώς και να πραγματοποιεί επισκευές διάφορων ηλεκτρονικών συσκευών .

Όραμα μας

Όραμα μας είναι οι πελάτες μας να παραλαμβάνουν προϊόντα υψηλής  ποιότητας  στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς. Παράλληλα στόχος μας είναι η άμεση και βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην αντιμετώπιση οποιουδήποτε τυχόν θέματος παρουσιαστεί.

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Συνεργαζόμαστε με επωνύμους προμηθευτές. Προσπαθούμε σε όλα μας τα προϊόντα να αναγράφεται ο κατασκευαστής ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι προϊόν θα αγοράσετε.

Οι αγορές δεν σταματάνε ποτέ. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας οποιαδήποτε ήμερα και ώρα θέλετε. Θα απαντήσουμε σε όποια ερώτηση ή απορία έχετε. Η υποστήριξη συνεχίζεται κ μετά την αγορά.

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται καθημερινά με ταχυμεταφορικές εταιρίες courier που συνεργαζόμαστε. Φροντίζουμε ώστε να λάβετε το προϊόν σας όσο το δυνατόν συντομότερο γίνεται.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Καθένας μας χρησιμοποιεί διαφορετικά μέσα επικοινωνίας, έτσι κ εμείς στο Wishbox.gr σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες επικοινωνίας μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε εκτός του τηλεφώνου μεσώ μηνυμάτων.  Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, μιλήστε μαζί μας στο live chat , βρειτε μας στα social media.

Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε την ικανοποίηση των πελατών και την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι για εμάς η μεγαλύτερη ανταμοιβή.