Τρόποι Πληρωμής

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το Wishbox.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Με αντικαταβολή

Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε.

Σε ορισμένα προϊόντα ενδέχεται να μην υπάρχει ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή. Μέτα το στάδιο “ολοκλήρωση της παραγγελιάς” θα εμφανιστούν οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής. Σε περίπτωση που δεν συγκαταλέγεται ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή και παρόλα αυτά θέλετε να πληρώσετε με αντικαταβολή θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας ή τον αριθμός παραγγελίας. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο
6994168938 , 2104408846 ή μέσω e-mail στο [email protected] .

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR04 0172 6060 0056 0609 4979 220
Γιοβάνος Παναγιώτης Δημητρίου

Με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα Πειραιώς, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Επιλέγοντας πληρωμή με κάρτα μεταφέρεστε αυτόματα στην ασφαλή πύλη πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς και η συναλλαγή θα διεξαχθεί με απόλυτη ασφάλεια.

Το Wishbox.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγω χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας.

Με PayPal

Πληρωμή μέσω του PayPal.